25
NOV
2018

Innerwheel Oldenzaal 35 jaar

Posted By :
Comments : Off

PERSBERICHT

INNER WHEEL OLDENZAAL AL 35 JAAR ACTIEF 

OLDENZAAL – De dames van Serviceclub Inner Wheel vierden deze maand hun 35-jarig bestaan. Inner Wheel Oldenzaal heeft 45 enthousiaste leden die zich nog steeds met veel plezier inzetten voor de samenleving.

Inner Wheel Oldenzaal was van oudsher een club gelieerd aan de Rotary. Sinds enige jaren is Inner Wheel een zelfstandige club en maakt zij deel uit van Inner  Wheel Nederland. Inner Wheel is met ruim 100.000 leden in meer dan 100 landen de grootste vrouwen service organisatie van de wereld. De leden van Inner Wheel zijn persoonlijk verbonden, sociaal bewogen en internationaal betrokken. Het doel van Inner Wheel is niet alleen vriendschap en gezelligheid maar ook van betekenis zijn voor de samenleving. Dus met elkaar, voor elkaar én voor anderen.

Project

Ieder jaar kiest Inner Wheel Oldenzaal een goed doel als jaarproject. Dit jaar is het project “Fonds Gezinshereniging”. Dit fonds verzorgt renteloze leningen aan vluchtelingen die hun partner en kind(eren) mogen laten overkomen. Dit kan pas na een lange strenge procedure, waardoor ze soms al meer dan een jaar bij hun gezin weg zijn.

Op verschillende manieren en op verschillende data in het komende Inner Wheel jaar 2018 – 2019 halen we zo veel mogelijk geld op. De eerstvolgende activiteit is de jaarlijkse Kerstmarkt. Op zondag 23 december heeft Inner Wheel een kraam in het centrum van Oldenzaal. Voor slechts € 1,00 per lot zijn prachtige prijzen te winnen. De gehele opbrengst van deze dag komt ten goede aan het gekozen project. Uiteraard verwelkomen we graag alle inwoners van Oldenzaal en de regio aan de kraam.

Over de schrijver
X