december, 2019

15dec12:0017:00Kerstmarkt 2019

Event Details

Kerstmarkt in Oldenzaal: Inner Wheel zet zich in voor Stichting Skik in Twente!

 

Serviceclub Inner Wheel Oldenzaal is op zondag 15 december aanwezig op de sfeervolle kerstmarkt in Oldenzaal. De leden van de service club bestaan ruim 35 jaar en de 40 enthousiaste leden zetten zich met veel plezier in voor de samenleving.

 

Inner Wheel is met ruim 100.000 leden in meer dan 100 landen de grootste vrouwen service organisatie van de wereld. De leden van Inner Wheel zijn persoonlijk verbonden, sociaal bewogen en internationaal betrokken. Het doel van Inner Wheel is niet alleen vriendschap en gezelligheid maar ook van betekenis zijn voor de samenleving. Dus met elkaar, voor elkaar én voor anderen.

Op 15 december staan de leden op de kerstmarkt in Oldenzaal om geld in te zamelen voor hun clubproject 2019-2020, Stichting Skik in Twente. Deze stichting wil mantelzorggezinnen met opgroeiende kinderen een zorgeloze en onvergetelijke vakantie bieden. Hierin staan ontzorging, vakantiebeleving, plezier, gezelligheid en ontspanning centraal.

 

De opbrengst van de inmiddels traditionele loterij, met prijzen beschikbaar gesteld door de middenstand en de eigen leden, komt geheel ten goede aan Stichting Skik. Voor slechts

€ 1,00 per lot zijn prachtige prijzen te winnen. Uiteraard verwelkomen we graag alle inwoners van Oldenzaal en de regio aan de kraam.

 

Naast de aanwezigheid op de Kerstmarkt organiseert Inner Wheel Oldenzaal ook jaarlijks in mei de Dag van het Park in het Kalheupink Park en wordt er in april al jaren een succesvolle bridgedrive georganiseerd.

Time

(Sunday) 12:00 - 17:00

X